Toiminta

Tiedotamme toiminnastamme tilaisuuksissamme sekä Länsi-Savon järjestöpalstalla, lisäksi lähetämme jäsenkirjeitä ja sähköposteja. Seuraamalla yhdistyksen kotisivuja ja facebookia löydät tietoja yhdistyksemme toiminnasta.

Kuukausittaiset senioritapaamiset/jäsentilaisuudet muodostavat yhdistyksemme toiminnan rungon. Niihin kutsumme asiantuntijoita kertomaan kulloinkin ajankohtaisista senioreita koskettavista asioista.

Näiden lisäksi on muita tapahtumia: retkiä, matkoja, vierailuja ja tutustumiskäyntejä kotimaan ja ulkomaan kohteisiin. Seniorilounaat ja juhlat kuuluvat myös ohjelmaamme.

Kerhojen toiminnasta parhaiten tietoja antavat kerhonjohtajat, heidän yhteystietonsa löydät Kerhot-sivuilta.

Tulevaa toimintaa

Toiminta täydentyy vuoden kuluessa. Tutustu tarkemmin sivussa olevien otsikoiden kautta ilmoittautumisaikoihin, esitteisiin, ohjelmiin jne.

AjankohtaTuleva toiminta
19.-20.3.PERUTTU   Kulttuurimatka Tampereelle, ohjelmassa mm. musikaali Notre Damen kellonsoittaja
Ti 24.3.PERUTTU   Vierailu: Omatori, Puhutaan muistista
Ti 7.4.PERUTTU  Senioritapaaminen: Pitääkö olla huolissaan? Ikääntyvän seniorin polku sosiaali- ja terveyspalveluihin
Ti 21.4.PERUTTU Vierailu: Länsi-Savo Oy
Ma 4.5.Seniorikävely
Ti 26.5.Keväinen retki Anttolaan
Siirretty syksyy
6.-7.10.
Kansallinen senioriliitto ry: liittokokous Savonlinnassa

Syksyn 2020 alustavia suunnitelmia

ke 12.8.
ke 26.8.
Kesäretki Kotkaan
Retki Salpalinja museoon ja Kotkaniemeen presidentti Svinhuvudin kotimuseoon
su-la 20-26.9.Kylpyläviikko Pärnussa

Tapahtumiin voi ilmoittautua yhteyshenkilöille tai sähköisen ilmoittautumislomakkeen täyttämällä.
Jokaisen tapahtumakuvauksen yhteydessä on mainittu henkilö joka ottaa ilmoittautumisia, myös Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy jokaisen tapahtumakuvauksen alta. Voit ilmoittautua myös alla olevan tapahtumakalenterin kautta siinä mainittuihin tapahtumiin.